Storitve.

On-line programi

Na spletu sem za vas pripravila različne možnosti. Zasebne skupinske in individualne ure potekajo v živo preko aplikacije ZOOM.

Vadba na domu

Gre za nov pristop k vadbi, kjer prihranite čas in stroške porabljene za pot do studia ali dvorane, predvsem pa boste lahko uživali v miru in udobju vašega doma.

Gibalna terapija

Imate težave s sklepi, kronične bolečine v hrbtenici ali pa ste zaključili s fizioterapevtsko obravnavo po poškodbi in bi radi, da je vaše telo spet funkcionalno?

Skupinska vadba

Če se radi družite in spoznavate tudi druge ter vam skupinska vadba daje več motivacije, se lahko pridružite kateri od skupin na različnih lokacijah.

Pilates na reformerju

Naprave za pilates predstavljajo revolucionaren način vadbe in z mano lahko trenirate na napravi imenovani reformer v Studiu Gym24, v Ljubljani.

Promocija zdravja

Trenutne razmere so zahtevale prilagoditve in ker je skrb za vaše zaposlene zame na prvem mestu, sem promocijo zdravja preselila na splet.

Brief history of pilates

Evolution of
Pilates

Through the years the Pilates Method has gradually evolved and integrated current bio-mechanical thinking, including utilising modern pieces of equipment. However, the roots of the technique are steeped in the philosophy and movement patterns designed by Joseph Pilates over 90 years ago.

Želite biti obveščeni

Back To Top

Sem Katja Plaskan in delujem pod znamko KinPil. Ime je sestavljeno iz začetnic besed Kineziologija in Pilates. Pomagam vam lahko pri obravnavi po poškodbah, zmanjšanju bolečin, korekciji statične in dinamične telesne drže ter boljšem psihofizičnem počutju.

Kontakt

Telefon: +368 31 691837
E-naslov: info@kinpil.com

Social
error: Vsebina je zaščitena