Gibalna terapija

Imate težave s sklepi, kronične bolečine v hrbtenici ali pa ste zaključili s fizioterapevtsko obravnavo po poškodbi in bi radi, da je vaše telo spet funkcionalno?

Želite analizo in korekcijo vaše telesne drže, se soočate s poudarjeno kifozo hrbtenice, so vam diagnosticirali skoliozo ali pa imate diskus hernijo?

Želite gibanje brez bolečin ter individualiziran program vadbe z osebnim kineziologom?

Potem ste na pravem mestu.

Več o terapiji

Gibalna terapija je oblika individualne vadbe, kjer uporabljamo gibanje kot osnovo za izboljšanje porušene biomehanike telesa. Vzpostavljamo nove povezave med senzoričnim in motoričnim živčnim sistemom in reprogramiramo aktivacijo mišic. Z različnimi vajami in pripomočki povečujemo gibljivost tistih mišic, ki so skrajšane in toge ter moč tistih, ki so šibke.

Vadba je prilagojena posameznikovemu stanju tako, da omogoča optimalen napredek. Gibalna terapija se uporablja tako za namene preventive pri preprečevanju nezaželenih posledic sedečega oz. neaktivnega življenjskega sloga ali vrhunskega športa, zdravljenja oz. rehabilitacije, če bolezensko stanje že obstaja.

Želite izvedeti več? Kontaktirajte me.
Back To Top

Sem Katja Plaskan in delujem pod znamko KinPil. Ime je sestavljeno iz začetnic besed Kineziologija in Pilates. Pomagam vam lahko pri obravnavi po poškodbah, zmanjšanju bolečin, korekciji statične in dinamične telesne drže ter boljšem psihofizičnem počutju.

Kontakt

Telefon: +368 31 691837
E-naslov: info@kinpil.com

Social
error: Vsebina je zaščitena