Pogoji poslovanja.

Na tej strani boste našli informacije, ki zadevajo splošne pogoje poslovanja. V primeru dodatnih informacija, pa uporabite iskalnik ali pa kontaktni obrazec.

1. Splošni pogoji uporabe spletne strani

Ponudnik spletne strani www.kinpil.com deluje pod okriljem:

Naziv: KinPil, kineziologija in pilates, Katja Plaskan, s.p.
Sedež: Velenjska c. 7, 3310 Žalec
Matična št.: 8607931000
Davčna številka: 48242462

TRR: SI56 6100 0002 3762 049 (Delavska hranilnica d.d.)

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) šteje ponudnik spletne strani kot soglasje obiskovalca spletne strani (kasneje uporabnik), da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Ponudnik si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnih strani ponudnika po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, pod-strani ali obrazci, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti, v kolikor niso za posamezne primere potrebne dodatne oblike privolitve.

2. Osebni podatki

Ponudnik varuje osebne podatke uporabnikov spletne strani, ki mu jih ti posredujejo, pri njeni uporabi. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene za katere so zbrani in ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja.

Vse aktivnosti, ki jih ponudnik izvaja so v skladu z evropsko zakonodajo (Uredbo (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov ali GDPR) in konvencijami Sveta Evrope (ETS št. 108, ETS št.181, ETS št. 185, ETS št. 189)) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT, Ur. l. RS, št. 96/09 in 19/15) itd.).

3. Registracija na spletni strani

Z registracijo na spletni strani izrecno soglašate, da lahko ponudnik pridobljene osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov in morebitne druge podatke, ki ste jih posredovali) uporabi tudi za namene neposrednega trženja prek vseh oglaševalskih kanalov, ki jih uporablja ponudnik (obveščanje prek telefona in SMS-ov, tiskanih medijev, nenaslovljene in naslovljene direktne pošte, elektronske pošte, itd.), ter za potrebe z neposrednim trženjem povezane statistične in tržne analize, marketinško profiliranje in segmentacijo. Na ta način bo ponudnik poskrbel, da boste o aktualnih ponudbah ves čas primerno obveščeni.

Soglasje za izvajanje neposrednega trženja prek elektronske pošte ponudniku izrecno podate ob prijavi vašega elektronskega naslova v prazno polje pod »Želite biti obveščeni«. V nasprotnem primeru neposrednega trženja prek elektronske pošte uporabnik ne bo deležen.

Preklic soglasja za izvedbo neposrednega trženja prek elektronske pošte uredite:

s posredovanjem povratne elektronske pošte, kot odgovor na konkretno elektronsko sporočilo, ki ga ob vsakokratni izvedbi neposrednega trženja prejmete s strani ponudnika, in/ali;

z izpolnitvijo spletnega obrazca, povezava do katerega je navedena v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga ob izvedbi neposrednega trženja prejme s strani ponudnika.

O možnosti preklica soglasja za izvedbo neposrednega trženja prek elektronske pošte boste v vsakem elektronskem sporočilu ustrezno obveščeni.

Ponudnik bo vašo željo po preklicu upošteval in najkasneje v 15 dneh dosledno uredil preklic soglasja za namen neposrednega trženja prek dotičnega oziroma vseh oglaševalskih kanalov ter vas o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Pri tem ne trpite nobenih stroškov. Ponudnik vam zagotavlja tudi vse ostale pravice skladno z veljavno zakonodajo, ki je opredeljena v nadaljevanju.

Ponudnik ne zbira in ne obdeluje vaših osebnih podatkov, razen kadar mu vi to omogočite oz. v to privolite, tj. ob naročilu storitev, ko se naročite na prejemanje e-novice, sodelujete v nagradni igri itd., ali kadar za zbiranje osebnih podatkov obstaja zakonska podlaga ali ima ponudnik za obdelavo zakonit interes.

Ponudnik zbira in obdeluje vaše osebne podatke na naslednjih pravnih podlagah:

  • zakon in pogodbeni odnosi,
  • privolitev posameznika,
  • zakoniti interes.

4. Piškotki

Piškotki so neopazne datoteke, ki so začasno shranjene na vašem trdem disku in omogočajo ponudniku prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani, in za optimizacijo svojih internetnih oglasnih aktivnosti.

Oglaševalski piškotki spremljajo posameznikovo uporabo spletne strani ponudnika, razen če se posameznik z uporabo piškotkov na strani ne strinja.

5. Odjava od novic

Če ste prijavljeni na e-novice, ki jih ne želite več prejemati, lahko to storite v nastavitvah v vašem uporabniškem profilu na tej povezavi: https://kinpil.us3.list-manage.com/unsubscribe?u=7a1fad114af2830e5443f0bd7&id=6815e44f6c

6. Online storitve in način plačila

Zaradi narave poslovanja preko spleta se bo online vadbeni program nadgrajeval.

Online vodeni vadbeni program je izveden s strani strokovnjaka iz izbranih panog, za katere se tako  ponudnik zavezuje, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.

Vsak uporabnik, ki je kupil sonline vodeni vadbeni program, si lahko ogleda posnetek in ima tudi dostop do vseh posnetkov, ki so na voljo. Plačilo storitve kupcu zagotavlja, da dobi točno določeno vsebino programa, ki ga je kupil.

KinPil za enkrat omogoča naslednje vrste plačila:

  • preko nakazila UPN na TRR 

KinPil izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

Cene paketov so objavljene na spletni strani. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.

Vračilo kupnine za online vodeni vadbeni program trenutno ni možno.

 

Pritožbe: 

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav obrne na ponudnika prek elektronske pošte ali telefona.

Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte  ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave pritožbe.

Ponudnik se zavezuje, da se bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Back To Top

Sem Katja Plaskan in delujem pod znamko KinPil. Ime je sestavljeno iz začetnic besed Kineziologija in Pilates. Pomagam vam lahko pri obravnavi po poškodbah, zmanjšanju bolečin, korekciji statične in dinamične telesne drže ter boljšem psihofizičnem počutju.

Kontakt

Telefon: +368 31 691837
E-naslov: info@kinpil.com

Social
Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user katja_plaskan does not have permission to use this feed type.
error: Vsebina je zaščitena