Vadba na domu

Gre za nov pristop k vadbi, kjer prihranite čas in stroške porabljene za pot do studia ali dvorane, predvsem pa boste lahko uživali v miru in udobju vašega doma.

Prilagodim se vam, vašim željam, urniku in ciljem. Upoštevam vaše zdravstveno stanje, morebitne stare poškodbe ali osebne zadržke. Opremo in pripomočke za vadbo pripeljem s seboj, vse kar potrebujete je le nekaj prostora in svojo vadbeno blazino.

Če vas je več in imate dovolj prostora, kjer bi se vadba lahko izvajala pa za vas po predhodnem pogovoru pripravim tudi program vadbe za manjšo skupino, ki bo namenjen izključno doseganju ciljev skupine z individualnimi prilagoditvami. Imate prijateljice, mamo, teto ali taščo, ki bi obiskovale vadbo z vami? Potem me kontaktirajte, da se pogovorimo o željah in ciljih, ki jih želite doseči in čim prej začnemo.

Želite izvedeti več? Kontaktirajte me.
Back To Top

Sem Katja Plaskan in delujem pod znamko KinPil. Ime je sestavljeno iz začetnic besed Kineziologija in Pilates. Pomagam vam lahko pri obravnavi po poškodbah, zmanjšanju bolečin, korekciji statične in dinamične telesne drže ter boljšem psihofizičnem počutju.

Kontakt

Telefon: +368 31 691837
E-naslov: info@kinpil.com

Social
Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user katja_plaskan does not have permission to use this feed type.
error: Vsebina je zaščitena