Pilates na reformerju

Naprave za pilates predstavljajo revolucionaren način vadbe in z mano lahko trenirate na napravi imenovani reformer v Studiu Gym24, v Ljubljani. Pilates vadbo je celo bolj priporočljivo začeti na napravah kot na blazini, saj le-te nudijo podporo in možnost boljše kontrole telesa.

Play Video

Vadba na napravah je še bolj varna od vadbe na blazini in za začetnike zelo koristna, saj preko opore hitreje pridobite boljše zavedanje telesa v prostoru. Koristna pa je tudi za izboljšanje statične in dinamične telesne drže, povečanje mobilnosti in stabilnosti sklepov ter gibljivosti vezivnega tkiva.

 

Posebnost naprave reformer je drsna podloga, ki se premika glede na upor vzmeti, nestabilna površina pa omogoča intenzivnejšo uporabo stabilizacijskih mišic. Kombinacija vadbe na reformerju tako pripomore k celostni obravnavi telesa tako iz vidika krepitve, stabilizacije kot gibljivosti in je primerna za rehabilitacijo po poškodbi sklepov in hrbtenice.

Back To Top

Sem Katja Plaskan in delujem pod znamko KinPil. Ime je sestavljeno iz začetnic besed Kineziologija in Pilates. Pomagam vam lahko pri obravnavi po poškodbah, zmanjšanju bolečin, korekciji statične in dinamične telesne drže ter boljšem psihofizičnem počutju.

Kontakt

Telefon: +368 31 691837
E-naslov: info@kinpil.com

Social
error: Vsebina je zaščitena