Reference & Mnenja.

Zaupali so mi.

Mnenja.

Pozdravljena Katja, zahvaljujem se vam za vodenje telovadbe za Univerzo za tretje življenjsko obdobje Žalec. Vadba je bila strokovna in za nas primerna. Tiste, ki smo hodile na vadbo si želimo, da nas v naslednjem šolskem letu vodite vi. Seveda če nam bodo na društvu odobrili.

Vesna C.

Pilates mi je pomagal pri rehabilitaciji kolena. Po celoletni vadbi 2x na teden se počutim bolj gibljivo, z več moči in energije. Katja te prepriča, da zmoreš tudi tisto, kar se ti zdi na začetku nedosegljivo. Z njeno pomočjo vaje izvajaš natančno in pravilno ter dosežeš maksimalni učinek in napredek. S Katjo je vse lažje.

Polona K.

Dolgo časa me je bolel hrbet zaradi pretežno sedečega dela, po pilatesu pa opažam, da je bolečin veliko manj ter da imam v službi lepšo držo. Katja se pri vsaki vadbi zelo individualno posveti in je pozorna na pravilno izvedbo vaj, zaradi veselja do dela pa vliva motivacijo tudi meni.

Monika K.

Ukvarjam se z različnimi športi (kolesarjenje, tek…) in mi vadbe v zaprtih prostorih nikoli niso bile všeč. Nato sem poskusila vadbo pilatesa pri Katji in prvič po 20 letih aktivnega športa vzljubila pilates. Stara sem 45 let in mi je vadba zelo pomagala pri vzdržljivosti in gibljivosti. Predvsem pa je Katja zelo profesionalna in resnično ve kaj dela. Pri sebi sem opazila velik napredek in še enkrat hvala Katji.

Saša B.

Pilates s Katjo je odličen. Vodenje vadbe je zelo profesionalno, a hkrati izjemno zabavno. Navdušila me je nad tem stilom vadbe, katero bom še dalje izvajala.

Špela K.

Treningi so super, sploh mi je všeč to, da so raznoliki z uporabo različnih pripomočkov. Katja je super vaditeljica, saj vsako vajo dobro razloži in pokaže tako lažje kot težje variacije določene vaje, tako da je vadba primerna za popolne začetnike kot tudi tiste, ki delajo pilates že dlje časa. Napredek od začetka do konca karantene je več kot očiten, moje počutje pa je iz treninga v trening boljše. Priporočam.

Pia L.

Krasno, všeč mi je, ker razložiš prilagoditve tudi za nas, ki nismo več 20.

Irma P.

Z vadbo sem zelo zadovoljna, sploh zaradi tega, ker je res prilagojena meni, opažam, da je roka veliko bolje, noga pa čisto odvisno od dneva. Hvala ti.

Zvonka k.

Do sedaj sem opazila največji napredek pri bolečinah v križu (ki jih skoraj ni več). Prav tako se sama počutim dosti boljše. Tvoje vodenje je super, pripravljene vaje so več kot očitno učinkovite. Tudi tvoj način dela mi odgovarja, lepo razložiš in pokažeš vsako vajo posebej in jo sama naredim kolikor zmorem dobro, tako je potem tudi samostojno delo lažje.

Sanja P.

Vadba z malimi žogicami je zanimivo drugačna. Zahteva dosledno izvedbo in če jo izvajaš pravilno že med vadbo opaziš spremembe v gibljivosti in tudi stabilnosti telesa. Meni se vedno po tej vadbi zdi, da bi bila to vadba za zjutraj in dopoldan, ker sem po uri vedno polna energije in imam občutek kot da se dan šele začenja. Priporočam!

Špela P.

Katja tvoje vadbe so mi top. Všeč mi je, da zraven govoriš kako se vaje pravilno izvajajo, tako da se lahko ves čas popravljam. Glede sprememb težko rečem, mi je pa vadba v nosečnosti fajn, ker se skoncentriram na dihanje in gibe…

Tina Š.

Vaje, ki izgledajo preproste, z individualnim pristopom in popravki narediš težke. Treningi se tisti trenutek ne zdijo preveč zahtevni, dokler naslednji dan ne občutim vseh mišic, za katere sploh nisem vedela, da obstajajo.

Maja P.

Katja vadba mi je super, zelo pozitivno vpliva na moje psihično in fizično počutje. En dan zame, da naredim nekaj zase. Glede na sedeče delo, ki ga opravljam, mi zelo pomaga, da se fizično razbremenim. Počutim se predihano, razgibano in lahkotno. Super vaditeljica si, na vsaki vadbi pokažeš kaj novega, sama ti po svojih možnostih sledim. Všeč so mi zadnje vadbe, malo manj tiste s pripomočki, ki sem jim težje sledila. Želim nam še veliko produktivnih vaj in se vidimo!

Urška P.

Želela sem ti samo povedati, da sem si po letu in pol vzela uro časa za sebe in uživala v tvoji uri pilatesa. Res zelo dobro in kvalitetno vodeno.

Nika K.

Next
Prev
Želite sodelovati?
Kontaktirajte me.
KinPil

  Back To Top

  Sem Katja Plaskan in delujem pod znamko KinPil. Ime je sestavljeno iz začetnic besed Kineziologija in Pilates. Pomagam vam lahko pri obravnavi po poškodbah, zmanjšanju bolečin, korekciji statične in dinamične telesne drže ter boljšem psihofizičnem počutju.

  Kontakt

  Telefon: +368 31 691837
  E-naslov: info@kinpil.com

  Social
  Instagram
  This error message is only visible to WordPress admins
  Error: Connected account for the user katja_plaskan does not have permission to use this feed type.
  error: Vsebina je zaščitena