On-line programi

Na spletu sem za vas pripravila različne možnosti. Zasebne skupinske in individualne ure potekajo v živo preko aplikacije ZOOM. Postanete lahko član/ica zaprte skupine On-line pilates s Katjo, na Facebooku, kjer lahko z mano vadite enkrat tedensko v živo, posnetki pa so dostopni tudi za kasnejši ogled in ostanejo v skupini 30 dni.

Na voljo pa vam je tudi vodeni on-line program pilatesa, ki vam z enkratnim nakupom nudi 15 daljših vadb ter 26 dodatnih sekvenc, s katerimi lahko svoje znanje dodatno poglobite.

Več informacij o programu >

Play Video

Če nimate Facebooka ali pa bi radi v svojo rutino vpeljali nekaj za telo in dušo, je za vas na voljo tudi celostni program vadbe, sestavljen iz petnajstih vadb z dodatnimi sekvencami. Program vsebuje tudi posnete sklope vaj za stopala, razbremenitev vratnih mišic in ramen, vaje za izboljšanje mobilnosti kolčnega sklepa, prsnega koša, itn. Nakup programa je trenutno enkraten, z možnostjo nadgradnje in podaljševanja.

Več o Online vodenemu programu

Program je sestavljen iz 15 vadb, dolgih 20-35 minut in 26 dodatnih sekvenc, dolgih od 1-2 minute, kjer so prikazane posamezne vaje iz vadb, njihove težje in lažje variacije. V program so zajete vaje za celo telo, s pomočjo dodatnih sekvenc pa boste lahko določene gibe še dodatno izpilili in izzvali svoje telo k hitrejšemu napredku. Sekvence lahko izvajate tudi kot samostojni trening, jutranjo rutino ali večerno sprostitev.

Nakup programa je enkraten, s tem pa pridobite neomejen dostop do video vsebin.

Cena enkratnega nakupa programa je 79,90 eur.

V programu je tako več kot 9 ur vodenih vadb, ki temeljijo na osnovah pilatesa, znanja iz mojih dodatnih usposabljanj, referenc, izkušenj v praksi ter principih miofascijalne vadbe po sistemu Anatomy Trains in Motion ter Art of Motion Academy, kjer se izobražujem. Program je primeren za vse, ki želite zmanjšati bolečine v mišicah in sklepih, povečati gibljivost, izboljšati ravnotežje in koordinacijo ter moč stabilizatorjev trupa, lepšo telesno držo in boljše psihofizično počutje.

Akcijska cena programa v juliju znaša 49,90 eur.
Back To Top

Sem Katja Plaskan in delujem pod znamko KinPil. Ime je sestavljeno iz začetnic besed Kineziologija in Pilates. Pomagam vam lahko pri obravnavi po poškodbah, zmanjšanju bolečin, korekciji statične in dinamične telesne drže ter boljšem psihofizičnem počutju.

Kontakt

Telefon: +368 31 691837
E-naslov: info@kinpil.com

Social
Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user katja_plaskan does not have permission to use this feed type.
error: Vsebina je zaščitena