Vadba po meri.

Vadba na domu

Gre za nov pristop k vadbi, kjer prihranite čas in stroške porabljene za pot do studia ali dvorane, predvsem pa boste lahko uživali v miru in udobju vašega doma.

Skupinska vadba

Če se radi družite in spoznavate tudi druge ter vam skupinska vadba daje več motivacije, se lahko pridružite kateri od skupin na različnih lokacijah.

Gibalna terapija

Imate težave s sklepi, kronične bolečine v hrbtenici ali pa ste zaključili s fizioterapevtsko obravnavo po poškodbi in bi radi, da je vaše telo spet funkcionalno?

Brief history of pilates

Evolution of
Pilates

Through the years the Pilates Method has gradually evolved and integrated current bio-mechanical thinking, including utilising modern pieces of equipment. However, the roots of the technique are steeped in the philosophy and movement patterns designed by Joseph Pilates over 90 years ago.

Želite biti obveščeni

  Back To Top

  Sem Katja Plaskan in delujem pod znamko KinPil. Ime je sestavljeno iz začetnic besed Kineziologija in Pilates. Pomagam vam lahko pri obravnavi po poškodbah, zmanjšanju bolečin, korekciji statične in dinamične telesne drže ter boljšem psihofizičnem počutju.

  Kontakt

  Telefon: +368 31 691837
  E-naslov: info@kinpil.com

  Social
  error: Vsebina je zaščitena