Vadba po meri.

Vadba na domu

Gre za nov pristop k vadbi, kjer prihranite čas in stroške porabljene za pot do studia ali dvorane, predvsem pa boste lahko uživali v miru in udobju vašega doma.

Skupinska vadba

Če se radi družite in spoznavate tudi druge ter vam skupinska vadba daje več motivacije, se lahko pridružite kateri od skupin na različnih lokacijah.

Gibalna terapija

Imate težave s sklepi, kronične bolečine v hrbtenici ali pa ste zaključili s fizioterapevtsko obravnavo po poškodbi in bi radi, da je vaše telo spet funkcionalno?

Slings Myofascial
Training ®

Slings Myofascial Training je vadba, ki jo je zasnovala Karin Gurtner iz Art of Motion Academy (Švica), po konceptu Anatomy Trains, Thomasa W. Myersa. Metoda temelji na najnovejših znanstvenih ugotovitvah o fasciji in kineziologiji. Slings Myofascial Training celostno obravnava telo in duha, prispeva k boljšemu zavedanju telesa, saj poteka od znotraj navzven in s tem k boljši telesni drži in gibalni učinkovitosti.

Želite biti obveščeni

  Back To Top

  Sem Katja Plaskan in delujem pod znamko KinPil. Ime je sestavljeno iz začetnic besed Kineziologija in Pilates. Pomagam vam lahko pri obravnavi po poškodbah, zmanjšanju bolečin, korekciji statične in dinamične telesne drže ter boljšem psihofizičnem počutju.

  Kontakt

  Telefon: +368 31 691837
  E-naslov: info@kinpil.com

  Social
  Instagram
  This error message is only visible to WordPress admins
  Error: Connected account for the user katja_plaskan does not have permission to use this feed type.
  error: Vsebina je zaščitena