Skip links

Pilates

v skupini

Pridružite se
ostalim

Če se radi družite in spoznavate tudi druge pilates navdušence in vam skupinska vadba daje več motivacije, se lahko pridružite kateri od skupin na različnih lokacijah. Ne glede na to kdaj se odločite za začetek, boste vedno toplo sprejeti. Vaje se vedno potrudimo  prilagoditi tako, da boste lahko nemoteno sledili skupini.

Kaj lahko pričakujete?

  • prilagojene in načrtovane programe pilates vadbe,
  • vključitev kinezioloških testiranj za objektivno povratno informacijo o vašem napredku,
  • majhne skupine < 10,
  • individualno prilagojene skupinske vadbe,
  • postopen napredek,
  • natančno izbrane vaje glede na vaše zmožnosti.

Lokacije

Cankarjeva ulica 5, 3310 Žalec

TOREK:
19:00 – 20:00 Miofascialni Pilates

Tabor 13, 1000 Ljubljana

SREDA:
8:30 – 9:30 Pilates

ČETRTEK:
19:00-20:00 Pilates

Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

PONEDELJEK:
20:00 – 21:00 Pilates

SREDA:
20:00-21:00 Pilates

 

Pilates

v udobju

vašega doma

Vadba v katero
lahko zaupate

Na zasebnih urah pilatesa se prilagodimo vam, vašim željam, urniku in ciljem. Upoštevamo vaše zdravstveno stanje, morebitne stare poškodbe ali osebne zadržke. Z vadbo pilatesa na domu boste pridobili tudi čas in stroške porabljene za pot do fitnesa/dvorane. Predvsem pa boste lahko uživali v miru in udobju vašega doma.

Rezervirajte svoj termin

Če vas je več in imate prostor kjer bi se vadba lahko izvajala pa za vas po predhodnem pogovoru pripravimo tudi program pilates vadbe za manjšo skupino, ki bo namenjen izključno doseganju skupnih ciljev skupine z individualnimi prilagoditvami.

Imate prijateljice, mamo, teto ali taščo, ki bi obiskovale pilates z vami? Potem nas kontaktirajte, da se pogovorimo o željah in ciljih, ki jih želite doseči in čim prej začnemo.

 

Osebno

trenerstvo

Kineziološka
vadba

Imate težave s sklepi, kronične bolečine v hrbtenici ali pa ste zaključili s fizioterapijo po poškodbi in bi radi, da je vaše telo bolj funkcionalno? Želite izgubiti nekaj odvečnih kilogramov in izoblikovati postavo?

Če ste si na katero izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno in želite individualiziran program vadbe z osebnim kineziologom, potem ste na pravi podstrani.

Osebno trenerstvo s kineziološkim pristopom ali kineziološka vadba je princip vadbe kjer uporabljamo gibanje kot osnovo za izboljšanje biomehanike telesa. Z različnimi vajami in pripomočki ohranjamo in povečujemo gibljivost, mišično moč, vzdržljivost v moči, ravnotežje in koordinacijo. Vadbo izvajamo individualno, saj je prilagojena posameznikovemu stanju tako, da omogoča optimalen napredek.

Rezervirajte svoj termin

Kineziološka vadba se uporablja tako za namene preventive pri preprečevanju nezaželenih posledic sedečega oz. neaktivnega življenjskega sloga ali športa, zdravljenja oz. rehabilitacije, če bolezensko stanje že obstaja. V vadbo vključujemo tudi vaje iz pilatesa, ki temeljijo na stabilizaciji in mobilizaciji hrbtenice in tako z njimi posledično zmanjšujemo obremenitev na medvretenčne ploščice in sklepe pri korekcijah telesne drže pri tistih, ki to v procesu vadbe potrebujete.

 

Lokacija

Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

Na lokaciji izvajamo samo individualno kineziološko vadbo. Prednosti takšne vadbe so, da se ves čas vadbe posvetimo samo vam, prilagodimo se vam za termin vadbe, program oz. treninge pa popolnoma individualiziramo. Če ste zainteresirani za individualno vadbo oz. želite od treninga imeti največ kar vam lahko ponudimo, nas kontaktirajte. Fitnes je moderno opremljen in ima vso opremo, ki jo za kvalitetno vadbo potrebujemo.