Skip links

Za podjetja

Vadba na
delovnem mestu

Spodbujajte redno telesno aktivnost vaših zaposlenih pred delovnim časom ali po koncu napornega delovnega dne.

Skrb za ohranjanje in izboljševanje zdravja zaposlenih je nujna, če želimo ustvariti spodbudno delovno okolje in produktivne ter ustvarjalne zaposlene, ki redkeje zbolijo ter ostajajo zvesti organizaciji oz. delodajalcu.
Sodobni način dela je vse bolj sedeč. Neprekinjen čas daljšega sedenja pa povezan z bolečinami v ledvenem delu hrbtenice, nastankom kroničnih nenalezljivih bolezni in drugih motenj povezanih z zdravjem.

Rezervirajte svoj termin

Promocija zdravja
na delovnem
mestu

Na sedežu podjetja izvajamo skupinske vadbe pilatesa za zaposlene, s poudarkom na vajah za hrbtenico in delavnice v okviru promocije zdravja v podjetju.

Tema delavnic se pripravi po dogovoru. Najpogostejše teme so navedene spodaj:

  • Premagajmo sedeč način dela z aktivnimi odmori
  • Zdrava hrbtenica
  • Analiza telesne drže in odprava nepravilnosti
  • Ergonomija delovnega prostora
  • Kako preprečiti bolečine v križu (prikaz in izvedba vaj)

V sodelovanju z magistrico psihologije Kim Majoranc organiziramo tudi psihološko svetovanje za večje skupine, ki je namenjeno pridobivanju znanja o različnih psiholoških tematikah, deljenju izkušenj ter spoznavanju praktičnih psiholoških vaj, ki vam pomagajo pri učinkovitejšem soočanju z izzivi na različnih življenjskih področjih.

  • Preprečevanje izgorelosti
  • Uspešno soočanje s stresom
  • Načela dobre komunikacije
  • Priprava na pomemben nastop

To so samo nekatere od tem, s katerimi se srečujemo pri psihološkem svetovanju, kadar delamo z zaposlenimi.

Delavnice po navadi trajajo od 90 minut do 3 ure, odvisno od izbrane teme in števila udeležencev. V delavnice je poleg teoretičnega dela vključen tudi praktičen del prikaza vaj. Primerne so za skupine od 4 do 10 oseb.

V ceniku je določena cena delavnic. Če se naročnik odloči za dalj časa trajajoče delavnice v okviru dogodkov ali srečanj (team building), se cena določi po dogovoru.

O Kim Majoranc

Kim Majoranc je magistrica psihologije v procesu pridobivanja naziva športni psiholog ter v procesu usposabljanja iz Vedenjsko kognitivne terapije. Že tekom študija se je usmerila na področje športne psihologije in znanstvenega raziskovanja. V svojem diplomskem delu se je posvetila raziskovanju osebnostnih značilnosti in sposobnosti slovenske ženske rokometne reprezentance, v magistrskem delu pa je raziskovala povezanost kognitivnih sposobnosti s koncentracijo železa v krvi pri slovenskih vrhunskih športnikih.  Med letoma 2015 in 2016 je bila članica mednarodne skupine študentov psihologije (Junior Researcher Programme), katere namen in cilj je bil zasnovati in v celoti izpeljati mednarodno športnopsihološke raziskavo, ter jo predstavljali na različnih konferencah po Evropi (EFPSA Congres Portugal 2016; Junior Researcher Programme Conference – Cambridge, 2016). Od leta 2017 do 2019, je predavala na Oddelku za športno treniranje na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Kot zunanja sodelavka na Fakulteti za šport v Ljubljani, pomaga pri izvedbi praktičnih delavnic s psihološko vsebino (“Preprečevanje izgorelosti pri pedagoških delavcih”, “Učinkovito soočanje s stresom”). Lastno prakso psihološkega svetovanja vodi od leta 2015. Pri svojem delu se je do sedaj srečala s tenisači, karateisti, lokostrelci, alpskimi smučarji, košarkarji in drugimi.