Skip links

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji uporabe spletne strani

Ponudnik spletne strani www.kinpil.com deluje pod okriljem:

Naziv: KinPil, kineziologija in pilates, Katja Plaskan, s.p.
Sedež: Velenjska c. 7, 3310 Žalec
Matična št.: 8607931000
Davčna številka: 48242462

TRR: SI56 6100 0002 3762 049

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) šteje ponudnik spletne strani kot soglasje obiskovalca spletne strani (kasneje uporabnik), da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Ponudnik si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnih strani ponudnika po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, pod-strani ali obrazci, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti, v kolikor niso za posamezne primere potrebne dodatne oblike privolitve.

Osebni podatki

Ponudnik varuje osebne podatke uporabnikov spletne strani, ki mu jih ti posredujejo, pri njeni uporabi. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene za katere so zbrani in ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja.

Vse aktivnosti, ki jih ponudnik izvaja so v skladu z evropsko zakonodajo (Uredbo (EU) 2016/697 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o pretoku takih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov ali GDPR) in konvencijami Sveta Evrope (ETS št. 108, ETS št.181, ETS št. 185, ETS št. 189)) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07), Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT, Ur. l. RS, št. 96/09 in 19/15) itd.).

Prijava na vadbo

Za potrebe prijave na vadbo zbira ponudnik naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek,
naslov elektronske pošte

Ponudnik te podatke obdeluje izključno za namen organizacije vadbe in za obveščanje v zvezi z izbrano vadbo (vadba na delovnem mestu, kineziološka vadba, zasebna ura pilatesa ali zasebna skupinska ura) in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Registracija na spletni strani

Z registracijo na spletni strani izrecno soglašate, da lahko ponudnik pridobljene osebne podatke (ime in priimek, elektronski naslov in morebitne druge podatke, ki ste jih posredovali) uporabi tudi za namene neposrednega trženja prek vseh oglaševalskih kanalov, ki jih uporablja ponudnik (obveščanje prek telefona in SMS-ov, tiskanih medijev, nenaslovljene in naslovljene direktne pošte, elektronske pošte, itd.), ter za potrebe z neposrednim trženjem povezane statistične in tržne analize, marketinško profiliranje in segmentacijo. Na ta način bo ponudnik poskrbel, da boste o aktualnih ponudbah ves čas primerno obveščeni.

Soglasje za izvajanje neposrednega trženja prek elektronske pošte morate ponudniku izrecno podati tudi ob registraciji in/ali oddaji naročila na spletni strani z označitvijo »Prijavite se na prejemanje KinPil nasvetov.« V nasprotnem primeru neposrednega trženja prek elektronske pošte kupec ne bo deležen.

Preklic soglasja za izvedbo neposrednega trženja prek elektronske pošte uredite:

s posredovanjem povratne elektronske pošte, kot odgovor na konkretno elektronsko sporočilo, ki ga ob vsakokratni izvedbi neposrednega trženja prejme s strani ponudnika, in/ali;

z izpolnitvijo spletnega obrazca, povezava do katerega je navedena v vsakem elektronskem sporočilu, ki ga ob izvedbi neposrednega trženja prejme s strani ponudnika.

O možnosti preklica soglasja za izvedbo neposrednega trženja prek elektronske pošte boste v vsakem elektronskem sporočilu ustrezno obveščeni.

Ponudnik bo vašo željo po preklicu upošteval in najkasneje v 15 dneh dosledno uredil preklic soglasja za namen neposrednega trženja prek dotičnega oziroma vseh oglaševalskih kanalov ter vas o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Pri tem ne trpite nobenih stroškov. Ponudnik vam zagotavlja tudi vse ostale pravice skladno z veljavno zakonodajo, ki je opredeljena v nadaljevanju.

Ponudnik ne zbira in ne obdeluje vaših osebnih podatkov, razen kadar mu vi to omogočite oz. v to privolite, tj. ob naročilu storitev, ko se naročite na prejemanje e-novice, sodelujete v nagradni igri itd., ali kadar za zbiranje osebnih podatkov obstaja zakonska podlaga ali ima ponudnik za obdelavo zakonit interes.

Ponudnik zbira in obdeluje vaše osebne podatke na naslednjih pravnih podlagah:

  • zakon in pogodbeni odnosi,
  • privolitev posameznika,
  • zakoniti interes.

Piškotki

Piškotki so neopazne datoteke, ki so začasno shranjene na vašem trdem disku in omogočajo ponudniku prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno stran. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani, in za optimizacijo svojih internetnih oglasnih aktivnosti.

Oglaševalski piškotki spremljajo posameznikovo uporabo spletne strani ponudnika, razen če se posameznik z uporabo piškotkov na strani ne strinja.

 

Odjava od novic

Če ste prijavljeni na e-novice, ki jih ne želite več prejemati, lahko to storite v nastavitvah v vašem uporabniškem profilu na tej povezavi: https://kinpil.us3.list-manage.com/unsubscribe?u=7a1fad114af2830e5443f0bd7&id=6815e44f6c