Skip links

Osebno trenerstvo

Kineziološka vadba

Imate težave s sklepi, kronične bolečine v hrbtenici ali pa ste zaključili s fizioterapijo po poškodbi in bi vaše telo radi bolj funkcionalno? Želite izgubiti nekaj odvečnih kilogramov in izoblikovati postavo?

Če ste si na katero izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno in želite individualiziran program vadbe z osebnim kineziologom, potem ste na pravi podstrani.

Kineziološka vadba se uporablja tako za namene preventive pri preprečevanju nezaželenih posledic sedečega oz. neaktivnega življenjskega sloga ali športa, zdravljenja oz. rehabilitacije, če bolezensko stanje že obstaja.

Rezervirajte svoj termin

Osebno trenerstvo s kineziološkim pristopom oz. kineziološka vadba je princip vadbe kjer uporabljamo gibanje kot osnovo za izboljšanje biomehanike telesa. Z različnimi vajami in pripomočki ohranjamo in povečujemo gibljivost, mišično moč, vzdržljivost v moči, ravnotežje in koordinacijo. Vadbo izvajamo individualno, saj je prilagojena posameznikovemu stanju tako, da omogoča optimalen napredek.

V vadbo vključujemo tudi vaje iz pilatesa, ki temeljijo na stabilizaciji in mobilizaciji hrbtenice in tako z njimi posledično zmanjšujemo obremenitev na medvretenčne ploščice in sklepe pri korekcijah telesne drže pri tistih, ki to v procesu vadbe potrebujete.

Lokacija

Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana

Na lokaciji izvajamo samo individualno kineziološko vadbo. Prednosti takšne vadbe so, da se ves čas vadbe posvetimo samo vam, prilagodimo se vam za termin vadbe, program oz. treninge pa popolnoma individualiziramo. Če ste zainteresirani za individualno vadbo oz. želite od treninga imeti največ kar vam lahko ponudimo, nas kontaktirajte. Fitnes je moderno opremljen in ima vso opremo, ki jo za kvalitetno vadbo potrebujemo.